Stalverhuur tijdens het campingseizoen

Voor een heerlijke actieve vakantie op Familiecamping de Otterberg kunt u ook uw eigen paard of pony meenemen. We beschikken over 13 ruime paardenstallen die we verhuren. De huur van een stal is inclusief gebruik van binnen rij- en buiten rijbak, zadelkast, hooi, brok en bodembedekking voor de stal. U kunt tevens gebruik maken van de mogelijkheid tot weidegang, hindernismateriaal, een ruime afsluitbare zadelkast en de wasplaats.
Wilt u liever gebruik maken van alleen weidegang dan is dat ook mogelijk. De prijs is inclusief gebruik van binnen rij- en buiten rijbak, zadelkast, hooi en brok.

Tarieven:
Stalhuur per week € 115,-
Weidegang per week € 90,-

Een stal of weidegang reserveren kan via info@otterberg.nl.

 

Pensionstalling het gehele jaar door

Op zoek naar een pensionstalling? Gedurende de periode van 1 oktober tot 1 april verhuurt Manege de Otterberg haar stallen ook als pensionstalling.
De huur van een stal is inclusief gebruik van binnen rij- en buiten rijbak, zadelkast, hooi, brok en bodembedekking voor de stal. U kunt tevens gebruik maken van de mogelijkheid tot weidegang, hindernismateriaal, een ruime afsluitbare zadelkast en de wasplaats.

Tarief:
€200,00 per maand.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens het campingseizoen (1 april tot 1 oktober) uw paard toch bij onze manege te houden. Indien de stallen dan gereserveerd zijn door campinggasten kan het zijn dat uw paard met de manege paarden meelopen en buiten moeten blijven staan.

Het is niet mogelijk om alleen weidegang te huren.