Misschien heb je in de les wel eens gehoord, je zit iets scheef in je zadel, of

Misschien heb je in de les wel eens gehoord, je zit iets scheef in je zadel, of je knikt in je rechter of linker heup. Dit kan flinke gevolgen hebben voor jouw (manege) paard of pony. Je paard komt bijvoorbeeld niet fijn de wending door, of voltes worden kleiner of groter dan wat je eigenlijk wilt.
Op zaterdag 18 juli komt Jeanine van der Zijden bij ons met de balanscoach. Een geweldig hulpmiddel om jouw houding en balans te verbeteren. Niet alleen te paard, maar ook naast het paard! Weet jij jouw balanspunt te vinden? Weet jij hoe je beweegt en welke automatische bewegingspatronen je toepast? Meerdere mensen hebben na een aantal sessies grote veranderingen bemerkt.

Hieronder de website met meer info:
https://www.paardenharmonie.nl/t…/zonder-paard/balanscoach/…

Wil je mee doen? Neem contact met ons als manege op voor meer info. Dit kan via manege@otterberg.nl / 06-22728338 of 06-82207920 of stuur een pb via facebookSource