Donatie Manege de Otterberg – Manege De Otterberg | Drenthe

Sinds zondag avond 15 maart hebben wij, net zoals vele andere maneges, onze deuren ook tijdelijk moeten sluiten in verband met het corona virus.
Gedurende de corona crisis liggen al onze activiteiten stil op onze manege. Dit houdt voor ons in dat we geen lessen draaien en geen andere activiteiten organiseren. Daardoor krijgen we ook geen inkomsten.
Daarom hebben we een doneer actie opgezet om goed voor onze paarden te kunnen blijven zorgen.
Ga naar onderstaande link en zie hoe je ons kan helpen!

www.manegedeotterberg.nl/donatie/

Delen is lief!

Donatie Manege de Otterberg – Manege De Otterberg | Drenthe

Doneer actie Manege de Otterberg. Sinds zondag avond 15 maart hebben wij, net zoals vele andere maneges, onze deuren ook tijdelijk moeten sluiten in verband met het corona virus. Gedurende de corona crisis liggen al onze activiteiten stil op onze manege. Dit houdt voor ons in dat we geen lessen…

Source