Tijdens de persconferentie op 31 maart heeft de overheid gemeld dat alle huidige

Tijdens de persconferentie op 31 maart heeft de overheid gemeld dat alle huidige maatregelen die gelden tot en met 6 april verlengd worden met een periode van drie weken. Dit betekent dat alle eerder genomen maatregelen in de paardensport worden verlengd tot en met 28 april 2020. Sportaccommodaties en dus paardensportbedrijven blijven tot minimaal 28 april gesloten. De paardensport blijft op een aantal fronten een uitzonderingspositie behouden. Zo blijft het mogelijk om paarden de juiste verzorging en beweging te geven.

‼️Help elkaar ‼️
Voor veel maneges en verenigingen betekent een verlenging van de maatregelen een grote uitdaging. Er komen veel minder inkomsten binnen, maar de kosten voor de verzorging van de paarden blijven. Dit gaat ons allemaal aan het hart. FNRS roept op tot solidariteit en vraagt alle ruiters die nu helaas even niet kunnen paardrijden op om toch vooral hun lesabonnementen te blijven betalen. Of initiatieven te steunen die de verschillende ruitersportcentra organiseren, zoals het sponsoren van een paard of pony. Zo helpen we elkaar door deze crisis heen en kan de manegehouder zijn paarden en pony’s gezond en fit houden zodat iedereen straks weer kan genieten van de paardensport.

https://www.fnrs.nl/…/192-maatregelen-coronacrisis-verlengd…Source