Allereerst, de beste wensen voor 2020!!

Allereerst, de beste wensen voor 2020!!

Afgelopen kerstvakantie hadden we een druk, maar super leuk programma! 22 december begonnen we de vakantie met een kerstmarkt, voor de eerste keer georganiseerd! Blij met de opkomst en de leuke reacties. En wat was de verloting leuk! De prijzen werden onder andere gesponsord door Garage Jansen uit Drijber, koffiezaak Robuust uit Beilen, Ruitersport Reinders uit Hoogeveen, Ruitersport Ruinen, Femmeke Huigens, Welkoop en nog veel meer!

Maandag 23 december zijn we met onze jongste ruiters op visite bij Voltige Vereniging Top onder begeleiding van Maureen en haar toppers geweest. De ruiters hebben geproefd aan onderdelen van de voltige. Het was een leuke ochtend!

Na de feestdagen hadden we vrijdag 27 december een leuke dag georganiseerd voor onze andere ruiters. De ruiters konden kiezen tussen een les longeren of een les Trec onderdelen oefenen. We begonnen de dag met de les longeren. Rond 12.00u kwamen Eline Klont en Judith Werkman met hun prachtige paard een clinic geven. Super interessant! Daarna begonnen de lessen met de TREC onderdelen. Ook dit was weer een geslaagde en gezellige dag.

Afgelopen week heeft Klaas Roelof, met zoon Rick, onze bodem van de binnenbak weer zo goed mogelijk vlak gemaakt. Super dat jullie dit wilde doen!!
Wij zijn aan het opruimen geslagen, je zal dan ook zien bij binnenkomst deze week dat de zadelkamer iets veranderd is 💪.

Aankomende maanden gaan we weer lekker verder met de lessen! Ter zijne tijd zal er weer een activiteiten kalender verschijnen. Hou ons in de gaten!


Source